Други проекти

Голямо дете с четка в…

в СБАЛ по Детски Болести проф. Иван Митев

Съвсем случайно моя колежка, ПР на Детската болница в София, видяла мои рисунки в нета. До тогава не се познавахме лично. Помоли ме да развихря четката си, тъй като имало една стена с паднала мазилка и трябвало да се маскира. Не чаках подкана, веднага се съгласих.

При първото ми посещение в столичната педиатрия се запознах с Господин и Божидар. Тези малки сладури седяха до мен през цялото време и ми цъкаха копчето на осветлението, за да мога да рисувам, защото беше по вечерно време. При второто ми посещение, за довършване на рисунката, помощниците ми се казваха Симеон и Сияна. Той обича футбола, а тя не обича много да ходи на градина, защото там има много дразнеща приятелка.   Рапортувам с чувство на изпълнен дълг – моята стена в Детската болница е готова! Целта бе да маскирам рушащата се мазилка. Мисля, че успях! Специални благодарности за доверието и поканата на колежката Светлана Желева.

Пак съм в Педиатрията…този път в най-страшното отделение – интензивно. Десетима доброволци се опитваме да направим средата по-поносима за тези, които ще им се наложи да обитават единственото болнично място в страната, предназначено да лекува най-малките.
С ужасна мускулна треска от маймунското катерене на висока стълба съм, но ужасно доволна!

Съседски стрийт арт

Като част от група художници от България и Турция, участвах в проекта „Цветовете“ на сдружение ГИОРИ. Проектът включва стрийт арт в с. Чамлъджа и гр. Кешан – Турция и Ивайловград. Проект „Цветовете” е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програмата за трансгранично сътрудничество Интеррег-ИПП България-Турция 2014-2020.

в с. Чамлъджа

в гр. Ивайловград