За мен

za_menРодена съм преди….много години на хубавия син Дунав. На една дата с Бриджит Бардо, Марчело Мастрояни и Индира Ганди. Винаги съм искала поне на половина да съм красива като Бардо, наполовина талантлива като Марчело и умна като Ганди. Стремлението е по-важно от даденото.

Местен русенски шовинист, дошъл преди няколко години в София да помогне на столичани. Шегувам се. Просто родният град ми отесня в раменете и дойдох да се доказвам. Повъртях се, повъртях се и…. успях да поработя в бТВ, във вестниците Стандарт, Софийски имоти, Капитал, а по-късно в сп. „Домът”, „Магазин” и сп. „Екстериор“, на което дори бях гл. редактор.

Обожавам професията си. Журналист станах случайно, но трайно. Работила съм във вестник, радио, телевизия. В списанията обаче за първи път успях да съчетая хоби (интериорен дизайн, архитектура и градска среда) с професия. И на това ако не му кажете щастие…

Преди да ме споходи обаче щастието бях политически репортер. Човекът, който ме научи на занаят, казваше: ”ако можеш да пишеш умно, точно и грамотно за политика, значи можеш да пишеш за всичко”. Не знам дали мога, но поне опитах . За съжаление журналистиката отдавна не е това, което трябва да бъде и тъй като съм човек с принципи, реших, че по-лесно ще е да напусна гилдията, отколкото да се гърча, нарушавайки ги. Не че в новото ми поприще – PR-а, ежедневно не ми се налага да подлагам морала си на спешни байпасове, но… Ето, затова светът е измислил хобитата, за да може душата ни ежедневно да се терапира. Моето хоби е фотографията, в допълнение с графичния дизайн и правенето на добрини.

Лошите ми страни

Не пия алкохол, Много говоря, Не чувам будилници

Добрите ми страни

Сговорчива и миролюбива